19 januari 2023

Afgelopen november troffen de stakeholders van In het spoor van De Ploeg – fase 2 elkaar in Kommerzijl tijdens de startbijeenkomst. Inmiddels zijn de datum en locatie van de tweede bijeenkomst bekend. Deze zal plaatsvinden op maandag 27 maart a.s., tussen 14.00 en 17.00 uur (exacte begin- en eindtijd volgt nog).  Deze keer zijn zij te gast in Museum Wierdenland in Ezinge.

In Ezinge woonde ooit Trijntje Wijbrands, alias Trijntje Soldaats. Aan haar en haar sprookjes is het onlangs verschenen boek ‘Trilbil en duivelsdrek’ gewijd. Zowel ‘Het boek van Trijntje Soldaats’ uit 1928 als deze recente publicatie hebben lijntjes naar De Ploeg.

Begin maart ontvangen de stakeholders van IHSVDP fase 2 een uitnodiging en informatie over het programma. Graag tot 27 maart!

Waar?

Stakeholders van IHSVDP fase 2: Save the date!
Van Swinderenweg 10, 9891 AD Ezinge

  • Delen via